Câteva idei despre strategii de pariuri de top – Investopedia pe care ar trebui să le cunoașteți

Câteva idei despre strategii de pariuri de top – Investopedia pe care ar trebui să le cunoașteți

Care metodă de pariere este una dintre cele mai profitabile? În acest articol, am testat câteva dintre cele mai proeminente strategii de pariere pentru a încerca să stabilim care este idealul, precum și care dintre acestea ar trebui să stați departe. Prietenii noștri de la Bookie. eu ne-a furnizat un cont de examinare pentru a rula simulările noastre.

Aici sunt rezultatele. Graficul de mai jos programează câștigul din 500 de pariuri pentru cele cinci sisteme de pariere (cu o posibilitate de 55% de a câștiga fiecare pariu). Cu excepția abordării „Pariu totul”, care a avut un pariu inițial de 1.000 USD, primul pariu pentru fiecare alt sistem a fost de 100 USD. Fiecare sistem a început cu un echilibru de 1.000 de dolari, precum și simularea a concurat cu 500 de pariuri sau până când echilibrul a fost absolut nu.

Avantajul este că, dacă câștigi, câștigi mare. Dimpotrivă, dacă pierzi, le arunci pe toate. Sistemul Martingale vă dublează pariul după fiecare pierdere, pentru a vă asigura că prima victorie va recupera toate pierderile anterioare plus un profit egal cu pariul inițial. De exemplu, spuneți că ați început cu un pariu de 100 USD și pierdeți.

Până când atingeți cel de-al cincilea pariu, cu siguranță riscați 1 coduri promotionale 1xbet.600 USD. Metoda de pariere Martingale este văzută ca un pariu sigur de către unii, deoarece un jucător de cazino cu bani nelimitați va câștiga în cele din urmă. Dezvoltarea exponențială a pariurilor pentru a acoperi pierderile va falimenta la un moment dat toți pariorii care utilizează acest sistem, dat fiind că nimeni nu are bani interminabili.

Emoție cu privire la strategia de pariere – Defalcăm strategii de pariuri de top pentru …

Acest sistem necesită să pariați o cantitate fixă ​​la fiecare pariu. În situația noastră, este de 100 USD. Cu o probabilitate de câștig de 55%, această metodă indică faptul că nu vă veți pierde rapid întregul dvs. echilibru, dar implică, de asemenea, că șansa de a vărsa va fi cu siguranță lentă, dar specifică. Sistemele de pariere proporționale necesită parierea unei părți din bankroll, precum și creșterea pariurilor cu același procent exact după fiecare victorie.

Dacă ați câștigat, ați include plățile și veți găsi 10% din noua sumă totală pentru următorul pariu. Pentru circumstanțe, dacă ați câștiga 200 USD, cu siguranță ați adăuga acest lucru la cei 1.000 $. După aceea calculați 10% din 1200 USD, adică 120 USD. Acest lucru sugerează că veniturile cresc mai repede decât în ​​sistemul de pariere fixă, precum și pierderile scad.

Seriile Fibonacci sunt numere din lista de mai jos: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, Necesar, primele două numere din secvența Fibonacci sunt fie 1, cât și 1 , sau 0 și, de asemenea, 1, în funcție de factorul de pornire selectat al secvenței, și fiecare număr succesiv este cantitatea de 2 anterioare.

Ai vărsat. Apoi puneți al doilea pariu, suplimentar 100 $ sau 1 sistem. Pierzi din nou. Puneți-vă al treilea pariu, 200 $ sau 2 sisteme. În prezent câștigi. Așadar, vă mutați 1 unitate la 100 USD sau 1 unitate. Această abordare are dezavantaje similare cu sistemul Martingale, totuși scade cât de repede crește pariul dacă obții o atingere, în plus față de minimizarea prețului la care câștigi.

Trucul inteligent al celor opt cele mai bune strategii de ruletă – Cazinoul Kiowa despre care nu discută nimeni

Acest lucru are un bun sens, având în vedere că pariurile simetrice au un beneficiu matematic natural asupra celorlalte sisteme de pariere. De exemplu, spuneți că banii dvs. sunt de numai 100 USD. După acel pariu, veți scădea de 10 USD, de asemenea, de fiecare dată, menținându-vă pregătit mult mai mult decât un sistem de pariuri fix, unde ultimii dvs. 100 $ ar fi ultimul dvs. pariu.